Szerdán Tom Cruise-t láthatjuk a Szinva Teraszon

Megosztás

Augusztus másodikán Miskolcra érkezik Tom Cruise a Paramount nyári mozija jóvoltából. Sikerfilmmel és koncerttel várja az érdeklődőket a Szinva Terrace. A szavazáson a Top Gun Maverick győzött.

Több városban is különleges, ingyenes filmvetítéssel egybekötött koncert várja a mozirajongókat idén nyáron: a Telekom Film támogatásával a Paramount nyári mozija ismét bejárja Magyarországot. Ezúttal is a közönség szavazhatott arról, három kultfilm közül melyiket szeretné megtekinteni nagyvásznon. Az augusztus 2-i, miskolci vetítésnél is az Addams Family, a Csupasz pisztoly és a Top Gun: Maverick közül lehetett választani.

Június 20-án, Szegeden vette kezdetét a Paramount immár hagyományos filmes eseménye, a Paramount Nyári Mozi. A soron következő állomás Miskolc lesz, melyről többet a hivatalos Facebook-eseményen is megtudhatnak az érdeklődők.

Az eseménysorozat minden városban három filmet kínált fel szavazásra, amelyek közül Facebook-on szavazhattak az érdeklődők: idén sokak kedvenc horrorvígjátéka, az 1991-es Addams Family, Leslie Nielsen talán legemlékezetesebb alakítása, a ’88-as Csupasz pisztoly, valamint a tavalyi Top Gun került terítékre. A legtöbb miskolci szavazónak végül a Top Gun: Maverick-re esett a választása.

Augusztus 2-án tehát Tom Cruise akciófilmje kerül nagyvászonra, amelyet egy akusztikus koncert követ Zentai Márkkal és Knoll Gabival. Az ingyenes vetítés és buli este 7 órakor veszi kezdetét a miskolci Szinva Terrace-on – közölte szerkesztőségünkkel a Redlemon PR-igazgatója.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek